• Omgevings Desk   Adviseurs in omgevingsrecht

Kunnen wij u helpen?

Afspraak maken met een adviseur

............................................................................................ ............................................................................................


drs. Léjon De Loo
Cityadvies, adviesbureau voor ruimtelijke
ontwikkeling, stedenbouw en planologie.

"Dank voor jouw goede juridische ondersteuning
voor het vliegveld TrafficPort Venlo.
Mede dankzij jouw inzet hebben we de
rechtszaken gewonnen"

............................................................................................

Meili Wang
Horecabedrijf binnenstad Amsterdam.

"Ik ben zeer te spreken over uw deskundigheid
en betrokkenheid bij mijn situatie".Omgevingsdesk

Omgevings Desk

Onze omgeving omarmen. Dat doet onze Omgevings Desk. Ter optimaal gebruik van de regels. Als basis voor mens, cultuur, milieu. En onze biobased economy technieken (goede chemie, waterkracht, windenergie, en afval als voedsel).

Om wetten flexibel te zetten, naar ieders ruimtebeleving en eigen meerwaarde. Als grondstof naar duurzame groei. Organisch, cyclisch. Om in kennisnetwerk de dialoog uit te lokken over wat ruimtelijke kwaliteit is. Of juist idealiter betekent.

Kennispartners
In goed gesprek met u en onze kennispartners. Elk vanuit (meer dan) 10 jaar praktijkervaring. Met een integrale helikopterblik op ruimte initiatief. Van operationeel onderhandelen, tot passende bestemming, vergunning en contract.

Nu ruimtelijk regie verandert, financiering verschuift naar overname openbare ruimte en crowdfunding in zelforganisatie, is meer mogelijk. Aan plan of project, met de plus van people, planet en profit. De overheid haakt steeds dichter aan bij bedrijf en burger.

Informatie is voorwaarde voor visie op leefbaarheid en bedrijvigheid. Orde en veiligheid. En wie daarvoor verantwoordelijkheid draagt. Informatie, ter antwoord op: hoeveel, waar en welk groen, blauw, rood, oranje, grijs. Als aders van onze landinrichting.

Uw keuze
Ter haalbare ver(nieuw)bouw, opvang, educatie of zorg, naar gezonde economie en maatschappij. Tijd voor krachtige keuze. Een keuze die ook aan u is. Bij die oriëntatie deelt de Omgevings Desk ervaring en nieuws.

Nu ruimtelijke ordening, met milieu, niet langer vanzelfsprekend is. Kennis moet macht kunnen zijn. Maar met name middel om met u als mens, ondernemer en overheid goed in gesprek te blijven.

Netwerk
Om regionaal en landelijk platform op te bouwen. Via onze social media. En onze ontmoetingen bij en over actualiteiten. Om spreekwoordelijk `uit je omgeving te zijn`. Naar gastvrijheid in noord, west en zuid Nederland. Samen met onze grensoverschrijdende China Desk in Utrecht.

Uw belang voorop. Zo sterk dat dit een stootje moet kunnen verdragen. Want wat gezegd moet, mag dat ook bij ons. Naar gelang wij uw zaak kunnen opbouwen. Dat wil zeggen met heldere, harde argumenten kunnen verdedigen. Hard op de inhoud, zacht op de persoon. Alles voor de beste afspraak met u.

Wenst u meer informatie? Bel 020 - 820 83 10.
Via onderstaande knop kunt ook een e-mailformulier invullen en wij bellen u dan terug.

Agenda

omgevingsrechtcursus

Correspondentie

  • Omgevings Desk
  • Pedro de Medinalaan 67
  • 1086 XP Amsterdam

Contact met ons